DESEMBRE

 Resultat d'imatges de desembre


1. Fes una entrada lliure sobre el tema que més et cridi l'atenció o sobre un tema que dominis.
Servici militar en Corea del Sud obligatori per a tots el homes inclòs els cantants.
El servici militar en Corea del Sud es obligatori per a tots el homes inclosos els cantant, encara que aquests tinguin unes agendes mes apretades que molts de treballadors del país, ja que ells també viatgen per tot el mon constantment, fan feina la major part del temps, ja sigui practicant, concerts, fan meetings, etc.
A partir del 28 anys es obligatori per als cantants, per a altres homes tenen que entrar abans d'aquesta edat. Els cantants tenen un màxim de 2 anys per entrar, fins als 30, molts entren a aquesta edat per poder fer mes activitats abans d'anar-se'n.
A molt de fans no lis agrada que facin aquest servei, perquè son 2 anys en el que els cantants estan incomunicats amb tothom. Però ells realment volen fer aquest servei perquè donen suport al seu país.
Fa poc el president de Corea del Sud va xerrar de fer una llei per impedir que certs cantants i actors facin el servici militar, però no es va arribar a res.
Resultado de imagen de shinee key servicio militar    SHINee (Onew)
Resultado de imagen de shinee servicio militar    BIGBANG (Daesung i Taeyang)

2. Ja hem entrat al mes de desembre, explica què significa per a tu aquest mes, si t'agrada o no i per què.
Per a mi aquest mes significa molt de fred i anar a veure a la meva família que viu en la península. No m'agrada molt , només perquè puc veure a la meva germana, però no m'agrada el fred que fa en aquest mes, ni Nadal, només m'agrada perquè hi ha vacances.


Comentarios

Entradas populares