ASSUMPTES DIVERSOS




1. Cerca informació sobre qui eren els Cucorba. Afegeix imatges, la seva història i tota la informació que trobis.
És un grup mallorquí dedicat a l'animació i la musica infantil. Actuen vestits de pallassos i el seu repertori es basa en cançons populars d'arreu dels Països Catalans i de creació pròpia.
Resultado de imagen de cucorba

2. Explica el que penses que hauries de fer, en el teu dia a dia escolar, per a millorar tant la teva actitud com el teu rendiment.
De moment res.

3.  Explica què significa per a tu l'amistat, si consideres que tens bons amics i si tu et consideres un bon amic i per què. Quines qualitats ha de reunir la persona considerada amiga per a tu? Afegeix imatges que simbolitzin el que és l'amistat per a tu.
Donar suport, sempre ser-hi per aquesta persona, sempre dir-li la veritat. Si que tinc bons amics i també me considero bona amiga, perquè faig lo que significa per mi l'amistat. Te que tenir el mateixos gustos que jo o que accepti lo que me agrada, te que donar-me suport i fer que hem senti be. Exemples de lo que es una amistat per a mi:

SHINee

JONGHYUNTAEMIN
                (SHINee)                                                                                      (SHINee)

TAEMINKai
     (SHINee)                                                                                                               (EXO)

TAEMINJimin
           (SHINee)                                                                                                  (BTS)


Comentarios

Entradas populares